O nama

 

Omladinska zadruga „Sequester“ Osnovana je 16.oktobra 2004,godine.Od svog osnivanja radimo po utvrđenim i propisanim pravilima omladinskog i studentskog zadrugarstva.

Sa obzirom na naše veliko iskustvo u radu preko Omladinsih zadruga za vreme studiranja u mogućnosti smo da uvek sagledamo sve aspekte posla koje nudmo našim zadrugarima. Usavršavamo se i napredujemo u poslu tako da se ubrajamo u vodeće zadruge, a trudimo se da naši zadrugari uvek imaju bolje uslove od ostalih.

Od osnivanja Omladinska zadruga „Sequester“ je u stalnom rastu, kako po broju zadrugara tako i po broju klijenata koji angažuju naše zadrugare.

Omladinska zadruga "Sequester" obezbedjuje članovima zadruge raznovrsne, privremene i povremene poslove kod velikog broja svojih komitenata.


  • Predmet poslovanja (delatnost) zadruge jeste organizovanje zadrugara radi obavljanja povremenih, privremenih i sezonskih poslova za potrebe poslodavca, kao i poslova privremene zamene odsutnog radnika, povećanog obima rada, odnosno poslova iz delatnosti i van delatnosti poslodavca, za koje se ne zasniva radni odnos ili dok traje postupak prijema u radni odnos.
  • Poslodavac može biti svako poslovno sposobno, domaće i strano,pravno i fizičko lice, uključujući radnje, preduzetnike i slično.
  • Našim klijenti najčešće zapošljavaju radnike obezbeđenja,kasire, promotere, merchadisere, sezonske radnike u proizvodnji ,radnike u supermarketima, lakše i teže fizičke poslove, kuvanje i raznošenje kafe, spremanje poslovnih prostorija, lepljenje deklaracija, ekspedicija i dostava pošte, poslove portira, daktilografa, sekretarice, konobara, poslove za rad na računaru, poslove u kuhinjama i servisima za pranje, u prodaji, razne administrativne poslove, dežurstva na sajmu - domaćice štanda i mnoge druge poslove.


Zadrugu zastupa i predstavlja direktor zadruge, bez ograničenja u okviru predmeta poslovanja zadruge.